Catering in s-Heer Hendrikskinderen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was top georganiseerd. Het personeel was zeer aardig en kundig en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer N. Vogelaar .

Merci! Het evenement was fantastisch. De studenten waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer E. De Bruijn .

Onze school had van het weekend een Spaans buffet bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer G. El Morabet .

Catering in s-Heer Hendrikskinderen bestellen doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats biedt altijd wat te beleven. Zo zijn er in deze plaats vele evenementen en een gezellige centrum die u jaarlijks kunt beleven. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een traiteur voor hun Catering in s-Heer Hendrikskinderen. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement organiseert of een prive feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in s-Heer Hendrikskinderen. Via onze webshop heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige sandwiches en salades, de meest originele borrelhapjes, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in s-Heer Hendrikskinderen nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

De webshop van Cateraar Happie Delivery staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden bestel je Happie Catering in s-Heer Hendrikskinderen. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een alledaagse lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke sandwiches met carpaccio. Te reserveren voor grotere groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in s-Heer Hendrikskinderen haal je hier. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Hollandse menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in s-Heer Hendrikskinderen. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in s-Heer Hendrikskinderen. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in s-Heer Hendrikskinderen kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in s-Heer Hendrikskinderen bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!