Catering in Rogat

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Rogat
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een feest laten regelen door Happie Delivery . Het was goed geregeld. erg enthousiast en kundig en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Roedes .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was fantastisch. Onze feestgangers waren enorm enthousiast. Graag tot snel. "

- Meneer W. Postma .

De vereniging heeft afgelopen week een Spaans diner bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw D. El Morabet .

Catering in Rogat laten bezorgen doet heel Nederland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige plaats biedt altijd wat mee te maken. Zo heeft u in deze plaats vele festiviteiten en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Rogat. Of u nu een zakelijk evenement houdt of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Rogat. Met onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige middagmaaltijden, de allerbeste party hapjes, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Rogat nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

De webwinkel van Happie Delivery staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Rogat. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets feestelijkers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en smakelijke ciabattas met zalm. Te reserveren voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Rogat ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Hollandse menu’s tot soepbuffetten! Ook kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u compleet zelf welke gerechten wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Rogat. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Rogat. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Rogat kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de gerechten koel geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Rogat bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!