Catering in Roderwolde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Roderwolde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een themafeest laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Hun medewerkers zijn erg aardig en kundig en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Verstheen .

Thanks dames en heren! Het event was om van te smullen. De teams vonden het enorm leuk. Graag tot snel. "

- Mevrouw R. De Bruijn .

Ik had verleden week een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw G. Ben Saleh .

Catering in Roderwolde bestellen doe je gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige stad heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats vele festivals en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt doorstruinen. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een traiteur voor hun Catering in Roderwolde. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement host of een particulier feestje viert. Voor de beste catering uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Catering boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Roderwolde. In onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor geweldige middagmaaltijden, de meest originele party snacks, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Roderwolde nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Roderwolde. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een zo’n gangbare lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en uitgebreide broodjes met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Roderwolde ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Hollandse menu’s tot soepbuffetten! Ook kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u geheel zelf welke gerechten wij op uw event leveren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Roderwolde. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Roderwolde. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw producten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Roderwolde kan uw gerechten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Verlangt dat de catering koud bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Roderwolde bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!