Catering in Rijswijk (GLD)

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Rijswijk (GLD)
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4
PARTY-2
DRANK

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery . Het was top geregeld. zeer enthousiast en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Verstheen .

Merci! Het evenement was zeer geslaagd. De teams vonden het enorm leuk. Graag tot snel. "

- Meneer W. Graaf .

Ik had van de week een Aziatisch menu bij jullie besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw A. Ben Saleh .

Catering in Rijswijk (GLD) laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig online via Happie Delivery!

Deze prachtige stad biedt altijd wat mee te maken. Zo heeft u in deze plaats vele bezienswaardigheden en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoeken naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Rijswijk (GLD). Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst organiseert of een prive feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

De beste gerechten laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Rijswijk (GLD). Via onze online winkel heeft u uw catering snel voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de allerbeste borrelhapjes, de meest smaakvolle diners, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Rijswijk (GLD) nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn super veel keuzes bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Rijswijk (GLD). Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een doorsnee lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en knapperige ciabattas met zalm. Te reserveren voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Rijswijk (GLD) ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u geheel zelf welk menu wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Rijswijk (GLD). Dit kan u van A tot Z door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Rijswijk (GLD). Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Rijswijk (GLD) kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de producten koud bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen

Een voorstel op maat

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is. Welke wensen wij ook relingen mee moeten houden, alles is mogelijk! Bijvoorbeeld vegetarisch en vegan? Geen probleem!

 

 • Oud en nieuw
 • Zakenlunches
 • Bruiloften
 • Babyshowers
 • Pasen
 • Buurtfeesten
 • Bedrijfsfeesten
 • Kerst
 • Vaderdag
 • Moederdag
 • Trouwerijen
 • Congressen
 • Condoleances 
 • Jubileum
 • Verjaardag
 • Geboortefeestje
 • "Geslaagd" Gala
 • Pasen & Pinksteren
 • Crewcatering
 • Gewoon omdat het kan!

Nieuw; Picknick Catering!

U ziet hier een afbeelding van een picknick met glazen wijn en knapperige broodjes

Eindelijk weer genieten van een geweldige picknick Catering in Rijswijk (GLD) met de zon en de natuur om je heen. Zie dan onze Picknick-arrangementen. Perfect voor een uniek bedrijfsuitje!

Online uw Catering in Rijswijk (GLD) bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!