Catering in Reusel

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Reusel
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. erg vrolijk en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer . Vogelaar .

Super bedankt! De bijeenkomst was om van te smullen. Onze feestgangers waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw R. Huijsman .

Onze school had van de week een Spaans menu bij jullie geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw G. el Yousfi .

Catering in Reusel regelen doet heel Holland simpel online via Happie Delivery!

Deze unieke plaats biedt altijd wat te ervaren. Zo geniet deze plaats talloze festivals en een gezellige centrum die u gedurende het jaar kunt beleven. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat velen zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Reusel. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje organiseert of een prive feestje houdt. Voor de meest geweldige catering uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

De beste gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Reusel. Met onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste fingerfood, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Reusel nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Er zijn erg veel opties bij Happie . Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Reusel. Voor iedereen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een doorsnee lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en heerlijke broodjes met roomkaas. Te reserveren voor grote groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Reusel ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Spaanse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Reusel. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Reusel. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Reusel kan uw producten afleveren hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Reusel bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!