Catering in Rekken

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Rekken
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een feest laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Hun medewerkers zijn erg aardig en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Kramers .

Thanks dames en heren! Het feestje was fantastisch. De teams waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw A. Huijsman .

Onze stichting heeft verleden week een Italiaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer G. Ait Haddou .

Catering in Rekken laten bezorgen doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Die unieke plaats biedt altijd wat mee te maken. Zo geniet deze plaats vele events en een gezellige uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt bezoeken. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Rekken. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement houdt of een prive feestje viert. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Catering bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Rekken. In onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten simpel geregeld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de beste party snacks, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de afwas wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Rekken nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

De online winkel van Happie staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Rekken. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een ordinaire lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en uitgebreide ciabattas met roomkaas. Te reserveren voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Rekken haal je hier. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Rekken. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Rekken. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Rekken kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Rekken bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!