Catering in Reitsum

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Reitsum
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. erg aardig en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer B. Essenlaar .

Thanks dames en heren! Het event was fantastisch. De teams waren helemaal happy. Graag tot snel. "

- Mevrouw U. Graaf .

Ons bedrijf had verleden week een Spaans menu bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer S. El Morabet .

Catering in Reitsum laten bezorgen doet heel Holland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die buitengewone gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van festivals en een bruisende centrum die u door het jaar heen kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat velen zoeken naar een traiteur voor hun Catering in Reitsum. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje houdt of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Maaltijden boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Reitsum. Via onze online bestelomgeving heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke middagmaaltijden, de meest originele borrelhapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Reitsum nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

De online winkel van Happie Delivery staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Reitsum. Voor iedereen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uniekers dan een normale middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke ciabattas met carpaccio. Te reserveren voor grotere groepen of kleine recepties. Heeft u dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Reitsum ,kan je wel zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Aziatische menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Reitsum. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Reitsum. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Reitsum kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de maaltijden gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Reitsum bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!