Catering in Reijmerstok

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Reijmerstok
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. erg enthousiast en kundig en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Baaldert .

Thanks dames en heren! Het feestje was om van te smullen. De medewerkers vonden het om nooit te vergeten. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer A. Graaf .

Ons bedrijf heeft verleden week een Mexicaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw A. El Morabet .

Catering in Reijmerstok laten bezorgen doe je gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die buitengewone stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van events en een gezellige nachtleven die u gedurende het jaar kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Reijmerstok. Het maakt niet uit of u een zakelijk event organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste catering uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Maaltijden laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Reijmerstok. Met onze online winkel heeft u uw catering snel voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige lunches, de allerbeste fingerfood, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Reijmerstok nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

De webshop van Happie Delivery Catering staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Reijmerstok. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets luxers dan een alledaagse lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en heerlijke sandwiches met roomkaas. Te reserveren voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Reijmerstok ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke gerechten wij op uw event leveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Reijmerstok. Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Reijmerstok. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden geleverd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw catering op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Reijmerstok kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Verlangt dat de producten gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Reijmerstok bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!