Catering bestellen in Purmerend? Happie Delivery bezorgt ook bij u!

Een heerlijke snack voor tussen de middag of een vullende maaltijd.

Wil jij helemaal vrijblijvend en gratis een offerte ontvangen voor jouw catering in Purmerend? Dan vind je hier de contact pagina. Neem contact op met onze event-manager Bert. Hij kan jou helpen met als jouw vragen.

Lunch in Purmerend

Een middagmaaltijd dat je weer energie geeft is uiterst belangrijk. Zo kan je er weer volop tegenaan. Daarom heeft Happie Delivery Catering een de beste broodjes, salades, soepen en dessert voor jou in de aanbieding. Als enige in Purmerend, stel jij hier jouw lunch catering tot in de details zelf samen of kies uit een van onze voorgestelde pakketten.

Buffet Catering in Purmerend

Geweldige en echt unieke buffetten in Purmerend. Met deze Buffetten maak jij echt de blits. Zo hebben wij Bijvoorbeeld de Pasta Cooking Buffet. Een buffet waar wij als koks, live voor jullie pasta maken. U heeft keuze uit ingrediënten die u op uw buffet wilt en wij koken verse (ja, verse, net gemaakte!) pasta a la minute voor uw gasten af. Een unieke ervaring die jouw event echt de moeite waard maakt!

BBQ Catering in Purmerend

Sappig en smaakvolle producten op de BBQ. Wil jij dat ook? Dan zit je hier goed. Wij maken uitsluitend gebruik van het beste vlees en vis in Purmerend. Zit er tussen jouw gasten vegetariërs of veganisten? Wij serveren speciaal voor hun aparte gerechten, zodat echt iedereen blij is. Ook als je een gehele BBQ vegan wilt, gaan wij u helpen. Bekijk hier onze BBQ Specials!

Hapjes in Purmerend

Party borrel hapjes maken de sfeer, want niet is gezelliger dan samen eten. Oké, dat vinden wij :). Jij hebt de keuze uit voorgestelde pakketten of kan jou hapjes catering helemaal zelf samenstellen uit ons assortiment. Zo ontvang jij alleen jouw favoriete hapjes! Benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vind jij de hapjes.

 

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 20:00
  • 7 dagen per week