Catering in Persingen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Persingen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Hun medewerkers zijn erg enthousiast en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Essenlaar .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was fantastisch. Onze feestgangers vonden het te smakelijk voor woorden. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw T. Graaf .

Onze stichting had afgelopen week een Mexicaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer J. Alaoui .

Catering in Persingen bestellen doe je eenvoudig online via Happie Delivery!

Deze buitengewone stad heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo geniet deze plaats vele events en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Persingen. Of u nu een bedrijfsevenement houdt of een prive feestje geeft. Voor de beste catering uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

De beste gerechten boeken voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Persingen. In onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten simpel geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste hapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Persingen nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Persingen. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide broodjes met humus. Te reserveren voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Persingen haal je hier. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Persingen. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes regelen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Persingen. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Persingen kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Persingen bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!