Catering in Paasloo

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Paasloo
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Het team van Happie was zeer enthousiast en professioneel en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer B. Essenlaar .

Merci! Het feestje was fantastisch. De studenten waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw T. Jacobs .

Ons bedrijf heeft van de week een Mexicaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer D. El Morabet .

Catering in Paasloo bestellen doet heel Nederland simpel op het web via Happie Delivery!

Deze prachtige plaats heeft veel leuks om mee te maken. Zo geniet deze plaats vele evenementen en een bruisende centrum die u op uw vrije dagen kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Paasloo. Of u nu bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Catering laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Paasloo. In onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten simpel voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de allerbeste party hapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Paasloo nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches regel je bij Happie Catering in Paasloo. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets luxers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke ciabattas met zalm. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Paasloo ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Aziatische menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u uw catering helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Paasloo. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Paasloo. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Jouw producten op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Paasloo kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Paasloo bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!