Catering in Overdinkel

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Overdinkel
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een themafeest laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het top georganiseerd. zeer vrolijk en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Roedes .

Merci! Het feestje was geweldig. De studenten vonden het om nooit te vergeten. We zien jullie snel. "

- Meneer W. Graaf .

Ons bedrijf had van de week een Spaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer J. Ait Haddou .

Catering in Overdinkel laten bezorgen doet heel Holland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Overdinkel. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Overdinkel. Via onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de meest unieke party snacks, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Overdinkel nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn erg veel opties bij Happie . Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Overdinkel. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide ciabattas met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Overdinkel ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Italiaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Overdinkel. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Overdinkel. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw maaltijden warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Overdinkel kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de gerechten koel geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Overdinkel bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!