Catering in Ouwster-Nijega

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Ouwster-Nijega
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima geregeld. erg vrolijk en kundig en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer B. Baaldert .

Merci! De bedrijfsborrel was om van te smullen. De gasten waren enorm enthousiast. We zien jullie snel. "

- Meneer R. Van der Linden .

Onze stichting had afgelopen week een Mexicaans diner bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Ouwster-Nijega bestellen doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente heeft veel leuks te bieden. Zo heeft u in deze plaats talloze bezienswaardigheden en een spetterende uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat velen zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Ouwster-Nijega. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

Hapjes en gerechten bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Ouwster-Nijega. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste fingerfood, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Ouwster-Nijega nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De beste lunches bestel je Happie Catering in Ouwster-Nijega. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en heerlijke broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere feestjes. Heeft u dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Ouwster-Nijega ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Ouwster-Nijega. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes laten bezorgen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Ouwster-Nijega. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw producten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Ouwster-Nijega kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de catering koud bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Ouwster-Nijega bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!