Catering in Oost-Souburg

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Oost-Souburg
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een BBQ-party geregeld via Happie Delivery . Het was goed geregeld. Hun medewerkers zijn erg vrolijk en kundig en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Baaldert .

Merci! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De teams waren helemaal happy. Graag tot snel. "

- Mevrouw Y. Van der Linden .

Onze school heeft van het weekend een Italiaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw F. Ait Haddou .

Catering in Oost-Souburg bestellen doet heel Nederland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die unieke stad kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats tal van events en een gezellige centrum die u door het jaar heen kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Oost-Souburg. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje organiseert of een prive feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Catering bestellen voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Oost-Souburg. In onze online winkel heeft u uw catering simpel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de meest unieke fingerfood, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Zelfs de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Oost-Souburg nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery . Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Oost-Souburg. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een gewone lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en heerlijke broodjes met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Oost-Souburg ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welke maaltijden wij op uw event serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Oost-Souburg. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke hapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Oost-Souburg. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Oost-Souburg kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Oost-Souburg bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!