Catering in Ooij

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Ooij
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Hun medewerkers waren erg aardig en kundig en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer . Kramers .

Heel erg bedankt! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De studenten waren enorm enthousiast. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw Y. Dekker .

De vereniging had van de week een Italiaans diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw G. Alaoui .

Catering in Ooij laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die prachtige stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo kent deze plaats vele festiviteiten en een spetterende nachtleven die u door het jaar heen kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Ooij. Of u nu een zakelijk event houdt of een prive feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek belt u met Happie.

Catering regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Ooij. Met onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de meest unieke party hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Ooij nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

De webshop van Happie Delivery staat bomvol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Ooij. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en uitgebreide broodjes met roomkaas. Te reserveren voor grotere groepen of kleine feestjes. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Ooij ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Mexicaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Ooij. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Ooij. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Ooij kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de gerechten koel bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Ooij bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!