Catering in Oldemarkt

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Oldemarkt
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het top georganiseerd. Het personeel is zeer enthousiast en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer X. Roedes .

Super bedankt! Het event was zeer geslaagd. De teams waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw A. Graaf .

Ons bedrijf had verleden week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw D. el Yousfi .

Catering in Oldemarkt laten bezorgen doet heel Nederland simpel op het web via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats talloze festivals en een gezellige uitgaanscentrum die u door het jaar heen kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Oldemarkt. Of u nu een bedrijfsfeestje organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Oldemarkt. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk geregeld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de beste fingerfood, de meest tongstrelende diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Oldemarkt nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches bestel je Happie Catering in Oldemarkt. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een alledaagse lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en smakelijke broodjes met zalm. Te regelen voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Oldemarkt haal je hier. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Italiaanse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij op uw event serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Oldemarkt. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Oldemarkt. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Oldemarkt kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de gerechten koel bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Oldemarkt bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!