Catering in Niezijl

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Niezijl
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. Het personeel is erg enthousiast en kundig en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Baaldert .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was om van te smullen. De gasten vonden het te smakelijk voor woorden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw T. Scholten .

Onze school had van het weekend een Aziatisch diner bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Niezijl laten bezorgen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats biedt altijd wat te doen. Zo kent deze plaats vele festiviteiten en een gezellige nachtleven die u jaarlijks kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Niezijl. Of u nu een zakelijk event organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Catering laten leveren voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Niezijl. In onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke sandwiches en salades, de meest originele hapjes, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch perfect?

Catering in Niezijl nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Niezijl. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en knapperige broodjes met carpaccio. Te regelen voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Niezijl ,kan je wel zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Aziatische menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Niezijl. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Niezijl. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Niezijl kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Niezijl bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!