Catering in Nieuwvliet

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Nieuwvliet
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. Hun medewerkers waren zeer enthousiast en kundig en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Vogelaar .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De medewerkers waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Meneer E. Scholten .

Onze school had van het weekend een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw P. Idrissi .

Catering in Nieuwvliet laten bezorgen doe je simpel online via Happie Delivery!

Die buitengewone stad biedt altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats vele evenementen en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Nieuwvliet. Of u nu een zakelijk feestje houdt of een prive feestje houdt. Voor de meest zalige catering uit uw streek belt u met Happie Delivery.

De beste gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Nieuwvliet. Via onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke middagmaaltijden, de meest originele party snacks, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch perfect?

Catering in Nieuwvliet nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn super veel opties bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches regel je bij Happie Catering in Nieuwvliet. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets authentiekers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en uitgebreide broodjes met roomkaas. Te bestellen voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is totaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Nieuwvliet haal je hier. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Italiaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw event serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Nieuwvliet. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Nieuwvliet. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden bezorgd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw gerechten warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Nieuwvliet kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de catering gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Nieuwvliet bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!