Catering in Nieuwer Ter Aa

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Nieuwer Ter Aa
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een BBQ-party geregeld via Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. Het personeel was zeer aardig en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer X. Stallem .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was fantastisch. De teams waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw U. Postma .

Onze school had verleden week een Mexicaans diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw . Idrissi .

Catering in Nieuwer Ter Aa regelen doet heel Nederland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die unieke gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo heeft u in deze plaats talloze festiviteiten en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt doorstruinen. Met zoveel leuke activiteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Nieuwer Ter Aa. Of u nu een bedrijfsfeestje host of een prive feestje viert. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Nieuwer Ter Aa. In onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Nieuwer Ter Aa nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches regel je bij Happie Catering in Nieuwer Ter Aa. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Ook als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets luxers dan een zo’n gangbare lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide broodjes met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Nieuwer Ter Aa ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is enorm. U vindt van Hollandse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke gerechten wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Nieuwer Ter Aa. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Nieuwer Ter Aa. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw maaltijden warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Nieuwer Ter Aa kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Nieuwer Ter Aa bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!