Catering Nieuw Vennep

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Nieuw Vennep bestellen?

Happie Delivery is van alle markten thuis! Zo kunnen wij u helpen aan heerlijke hapjes voor een evenement. Neem bijvoorbeeld uw verjaardag, jubileum, afscheidsfeest of een zakelijke bijeenkomst. Wij maken voor u de meest lekkere buffetten of nemen zelfs alle zorg uit handen met one partyservice, waar wij van A to Z u assisteren met uw evenement en de catering daaromheen en wij leveren uw catering in Nieuw Vennep.

De lekkerste broodjes van Catering Nieuw Vennep

Er worden dagelijks meerdere pakketten met broodjes bij ons besteld en meestal voor een meeting, studiedag van een school of een ander soortgelijke gelegenheid. Heeft u ook een bijeenkomst gepland waar het van belang is dat iedereen een goede en lekkere bodem binnenkrijgt, om ze optimaal te presteren? Dan kan je bij Happie Delivery kiezen uit voorgestelde lunchpakketten of u kunt uw eigen pakket helemaal zelf samenstellen.

BBQ Catering in Nieuw Vennep

De zon die schijnt, muziekje speelt en de BBQ staat aan. Het is één van de dingen waar je meteen aan denkt bij het woord "zomer". Hierom is het ook een van de leukste dingen om te doen op je verjaardag of bedrijfsuitje. Happie Delivery regelt jouw BBQ. Hierbij kan je kiezen uit onze standaard vleespakketten, kan je jouw eigen BBQ pakket geheel zelf samenstellen of kan je kiezen uit de BBQ-service. Bij de BBQ service, regelen wij al het eten; "vlees, vis, sauzen, bijgerechten en desserts", regelen de BBQ zelf, doen de afwas, en plaatsen een BBQ kok die al het BBQ werk voor u uit handen neemt.

Buffet bestellen in Nieuw Vennep

Een buffet is het meeste gekozen diner bij evenementen en dat is op zich logisch. Doordat uw gasten vrije keuze hebben uit een buffet zit er altijd iets tussen waar zij 's nachts hun bed voor uit komen. Uw gasten blij en u blij. Bij Happie Delivery heeft u keuze uit flink wat voorgestelde buffetten. Neem eens een kijkje bij ons buffetten! Wilt u liever zelf bepalen wat er op het buffet komt? Geen enkel probleem. Met het zelfde gemak stelt u uw eigen buffet geheel zelf samen. Ook kan onze evenmanager u begeleiden met uw keuze en kunnen wij, als u dat wilt, een voorstel schrijven. Zelf met gerechten die niet op onze site staan. Kom maar op met uw wensen. Wij gaan elke uitdaging aan.

Borrelhapjes bestellen in Nieuw Vennep

Maak uw feestje compleet en zorg voor iets te snacken! Eten vergroot de gezelligheid en dan weet iedereen. Zeker als er een paar borrel gedronken worden is het van belang wel af en toe wat te eten. Heeft u geen zin om in de keuken te staan en deze hapjes zelf voor te bereiden? Kies dan voor de heerlijke borrelhapjes van Happie Delivery. Heerlijk en uitgebreiden keus!