Catering in Neede

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Neede
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. Hun medewerkers zijn zeer aardig en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw L. Vogelaar .

Thanks dames en heren! Het feestje was om van te smullen. De medewerkers vonden het enorm leuk. Tot volgend jaar. "

- Meneer E. Graaf .

Ons bedrijf had van de week een Italiaans buffet bij jullie besteld. Het was top! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw F. Idrissi .

Catering in Neede regelen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats talloze evenementen en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. Met zoveel leuke activiteiten, is het dan ook niet vreemd dat velen zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Neede. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de meest geweldige maaltijden uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Catering boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Neede. Met onze webwinkel heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor geweldige sandwiches en salades, de beste party snacks, de meest smaakvolle diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Neede nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches regel je bij Happie Catering in Neede. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke sandwiches met humus. Te reserveren voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Neede haal je hier. Ons assortiment is enorm. U vindt van Italiaanse menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Neede. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Neede. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw producten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Neede kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de gerechten koel bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Neede bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!