Catering in Mookhoek

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Mookhoek
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een BBQ-party geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima geregeld. Hun medewerkers zijn zeer vrolijk en kundig en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw N. Angelus .

Merci! Het feestje was om van te smullen. De studenten waren helemaal happy. Graag tot snel. "

- Mevrouw Y. Dekker .

Ons bedrijf had van de week een Aziatisch menu bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw J. El Morabet .

Catering in Mookhoek laten leveren doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die buitengewone gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo kent deze plaats tal van events en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoeken naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Mookhoek. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje geeft. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Catering regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Mookhoek. In onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor geweldige sandwiches en salades, de allerbeste fingerfood, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Mookhoek nodig? Welke type leveren wij allemaal?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Mookhoek. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets luxers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en uitgebreide broodjes met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Mookhoek ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw maaltijden geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Mookhoek. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke hapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Mookhoek. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Mookhoek kan uw gerechten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de producten koel bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Mookhoek bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!