Catering in Midwolde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Midwolde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een feest laten regelen door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Het team van Happie was zeer enthousiast en professioneel en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Kramers .

Thanks dames en heren! Het event was geweldig. De gasten vonden het super gezellig. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw Y. Scholten .

Onze school had verleden week een Italiaans buffet bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer A. Ait Haddou .

Catering in Midwolde laten bezorgen doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Die unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele bezienswaardigheden en een spetterende nachtleven die u door het jaar heen kunt doorstruinen. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoeken naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Midwolde. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent host of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste catering uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Midwolde. Via onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke lunches, de beste party hapjes, de meest smaakvolle diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Midwolde nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

De online winkel van Happie Delivery staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Midwolde. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide ciabattas met roomkaas. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Midwolde ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is reuze. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke maaltijden wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Midwolde. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes laten bezorgen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Midwolde. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Midwolde kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Midwolde bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!