Catering in Midden Groningen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een feest laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. erg vrolijk en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer X. Slooten .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was geweldig. De teams vonden het super gezellig. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw R. Bos .

Onze stichting had van de week een Italiaans menu bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Midden Groningen laten bezorgen doe je simpel op het internet via Happie Delivery!

Die buitengewone stad heeft veel leuks om mee te maken. Zo geniet deze plaats tal van events en een bruisende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, verbaast het u vast niet dat veel mensen zoeken naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Midden Groningen. Of u nu een zakelijk evenement host of een prive feestje houdt. Voor de meest geweldige catering uit uw streek belt u met Happie.

Hapjes en gerechten bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Midden Groningen. In onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor heerlijke sandwiches en salades, de beste party snacks, de meest smaakvolle diners en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Midden Groningen nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De webshop van Happie Delivery staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Midden Groningen. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets authentiekers dan een alledaagse lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en uitgebreide broodjes met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleinere feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is totaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Midden Groningen ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is enorm. U vindt van Hollandse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Midden Groningen. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes regelen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Midden Groningen. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw catering warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Midden Groningen kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de producten gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Midden Groningen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!