Catering in Melderslo

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Melderslo
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een feest laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. Het personeel is erg enthousiast en professioneel en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer N. Baaldert .

Thanks dames en heren! De bijeenkomst was fantastisch. De medewerkers waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Meneer E. Graaf .

Ik had van de week een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Melderslo bestellen doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo geniet deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt doorstruinen. Met zoveel leuke activiteiten, zal het dan ook niet verbazen dat velen op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Melderslo. Of u nu een bedrijfsfeestje host of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Catering bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Melderslo. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten snel besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de meest unieke fingerfood, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Melderslo nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je regelen Happie Catering in Melderslo. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets feestelijkers dan een ordinaire lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse menus boordevol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en knapperige ciabattas met roomkaas. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Melderslo ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Spaanse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Melderslo. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Melderslo. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Melderslo kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de catering koel geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Melderslo bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!