Catering in Matsloot

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Matsloot
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het prima geregeld. Het team van Happie is erg vrolijk en professioneel en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer C. Stallem .

Super bedankt! De bijeenkomst was fantastisch. De medewerkers vonden het super gezellig. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer T. Scholten .

Onze school had verleden week een Aziatisch menu bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer H. el Yousfi .

Catering in Matsloot bestellen doet heel Holland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats vele evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoeken naar een online traiteur voor hun Catering in Matsloot. Of u nu een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje houdt. Voor de meest tongstrelende maaltijden uit uw streek belt u met Happie.

De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Matsloot. Met onze online winkel heeft u uw catering eenvoudig geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de meest unieke hapjes, de meest smaakvolle diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Matsloot nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie Delivery . Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Matsloot. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een gewone lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en knapperige ciabattas met roomkaas. Te regelen voor grote groepen of kleine recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Matsloot ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is enorm. U vindt van Spaanse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Matsloot. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Matsloot. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw gerechten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Matsloot kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Matsloot bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!