Catering in Lytsewierrum

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Lytsewierrum
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. erg vrolijk en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer N. Angelus .

Thanks dames en heren! De bijeenkomst was zeer geslaagd. De teams vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Meneer W. Dekker .

Onze school had van het weekend een Mexicaans buffet bij jullie besteld. Het was top! Met de en de service hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw H. Amrani .

Catering in Lytsewierrum bestellen doe je simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke plaats biedt altijd wat te beleven. Zo heeft u in deze plaats tal van evenementen en een spetterende uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Lytsewierrum. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een prive feestje houdt. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Maaltijden regelen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Lytsewierrum. Met onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor heerlijke lunches, de meest originele party hapjes, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Ook de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Lytsewierrum nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Cateraar Happie Delivery . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Lytsewierrum. Voor iedereen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en heerlijke broodjes met carpaccio. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Lytsewierrum ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Italiaanse maaltijden tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u compleet zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Lytsewierrum. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Lytsewierrum. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in geheel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Lytsewierrum kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de gerechten koud bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Lytsewierrum bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!