Catering in Linde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Linde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Hun medewerkers waren erg aardig en professioneel en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer X. Slooten .

Merci! Het bedrijfsfeest was geweldig. De gasten waren enorm tevreden. Tot de volgende keer. "

- Meneer R. Graaf .

Ons bedrijf had verleden week een Spaans menu bij jullie geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw O. Ben Saleh .

Catering in Linde laten bezorgen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo zijn er in deze plaats talloze bezienswaardigheden en een gezellige centrum die u door het jaar heen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Linde. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst houdt of een particulier feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Linde. Via onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor geweldige lunches, de beste hapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Linde nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

De webshop van Happie staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je regelen Happie Catering in Linde. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide ciabattas met roomkaas. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Linde ,kan je wel zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Italiaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw catering geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Linde. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke hapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Linde. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Linde kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de catering koel geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Linde bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!