Catering in Lies

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Lies
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. erg vrolijk en professioneel en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw N. Essenlaar .

Heel erg bedankt! De bedrijfsborrel was geweldig. Onze feestgangers waren enorm enthousiast. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw U. Scholten .

De vereniging heeft verleden week een Mexicaans menu bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw H. El Morabet .

Catering in Lies regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke stad heeft veel leuks om mee te maken. Zo heeft u in deze plaats tal van bezienswaardigheden en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Lies. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Maaltijden regelen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Lies. Met onze webshop heeft u uw catering gemakkelijk geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de meest unieke fingerfood, de meest tongstrelende diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in Lies nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Lies. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets luxers dan een ordinaire lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse menus boordevol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en smakelijke broodjes met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Lies ,kan je wel zeggen. De keuze online is erg groot. U vindt van Italiaanse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Lies. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Lies. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw producten op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Lies kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Lies bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!