Catering in Liempde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Liempde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. erg vrolijk en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer B. Angelus .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was om van te smullen. De medewerkers waren enorm enthousiast. Tot volgend jaar. "

- Meneer Y. Scholten .

De vereniging heeft van het weekend een Spaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw J. Alaoui .

Catering in Liempde regelen doet heel Holland simpel op het internet via Happie Delivery!

Die gezellige plaats heeft veel leuks om mee te maken. Zo heeft u in deze plaats vele events en een spetterende nachtleven die u door het jaar heen kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Liempde. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst host of een particulier feestje viert. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Hapjes en gerechten bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Liempde. Via onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten simpel geregeld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de beste hapjes, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Liempde nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Liempde. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u zin in iets feestelijkers dan een normale lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse opties boordevol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en heerlijke ciabattas met carpaccio. Te reserveren voor grotere groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Liempde haal je hier. Ons assortiment is reuze. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw event serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Liempde. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Liempde. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw gerechten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Liempde kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de gerechten koel bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Liempde bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!