Catering in Leuth

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Leuth
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een feest laten organiseren door Happie Delivery . Het was top georganiseerd. Het team van Happie was erg enthousiast en professioneel en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Essenlaar .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was geweldig. Onze feestgangers vonden het te smakelijk voor woorden. Graag tot snel. "

- Mevrouw U. Scholten .

Ons bedrijf heeft verleden week een Mexicaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw G. Alaoui .

Catering in Leuth bestellen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van festiviteiten en een spetterende nachtleven die u op uw vrije dagen kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoekend zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Leuth. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement host of een prive feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

De beste gerechten boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Leuth. In onze online bestelomgeving heeft u uw catering gemakkelijk geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de meest originele hapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Leuth nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn erg veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Leuth. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets luxers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en smakelijke ciabattas met zalm. Te regelen voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Leuth ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Hollandse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Leuth. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Leuth. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw maaltijden warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Leuth kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de catering koud geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Leuth bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!