Catering in Lepelstraat

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Lepelstraat
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een feest geregeld via Happie Delivery . Het was goed geregeld. Het team van Happie is erg enthousiast en professioneel en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Verstheen .

Heel erg bedankt! De bedrijfsborrel was om van te smullen. De medewerkers waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw T. Postma .

Onze stichting heeft van het weekend een Spaans diner bij jullie besteld. Het was top! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer J. El Morabet .

Catering in Lepelstraat regelen doet heel Holland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze gezellige stad heeft veel leuks te bieden. Zo heeft u in deze plaats vele bezienswaardigheden en een spetterende uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Lepelstraat. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Catering laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Lepelstraat. Via onze webshop heeft u uw favoriete gerechten snel voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de meest unieke borrelhapjes, de meest smaakvolle diners en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Lepelstraat nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

De webwinkel van Happie Delivery Catering staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches regel je bij Happie Catering in Lepelstraat. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets uniekers dan een doorsnee lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Lepelstraat ,kan je wel zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Aziatische menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Lepelstraat. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke hapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Lepelstraat. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw producten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Lepelstraat kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Lepelstraat bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!