Catering in Lemele

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Lemele
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Hun medewerkers waren erg vrolijk en professioneel en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Baaldert .

Merci! Het evenement was zeer geslaagd. De medewerkers waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw R. Graaf .

De vereniging heeft verleden week een Spaans menu bij jullie besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw D. Ben Saleh .

Catering in Lemele bestellen doe je gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die gezellige plaats biedt altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze festivals en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Lemele. Of u nu een zakelijk feestje host of een particulier feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Catering boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Lemele. Met onze online winkel heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de beste party snacks, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Lemele nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Er zijn erg veel opties bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Lemele. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u zin in iets luxers dan een normale middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en smakelijke broodjes met carpaccio. Te reserveren voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Lemele haal je hier. De keuze online is erg groot. U vindt van Hollandse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Lemele. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Lemele. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw catering op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Lemele kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de producten koel geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Lemele bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!