Catering in Lellens

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Lellens
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een themafeest geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima geregeld. Hun medewerkers zijn erg enthousiast en professioneel en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Baaldert .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was geweldig. De teams waren enorm tevreden. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw R. Postma .

Ons bedrijf heeft van het weekend een Italiaans menu bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw O. el Yousfi .

Catering in Lellens laten bezorgen doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Die buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele festiviteiten en een spetterende centrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Lellens. Of u nu een bedrijfsevent organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de meest geweldige catering uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Catering bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Lellens. In onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de beste party hapjes, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat is toch perfect?

Catering in Lellens nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Lellens. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een normale middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te reserveren voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Lellens ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is erg groot. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welk menu wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Lellens. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Lellens. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw gerechten warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Lellens kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo heeft u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Lellens bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!