Catering Leiden

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Leiden

Host u binnenkort een bijeenkomst en heeft u daarvoor een heerlijke catering in Lieden nodig? Dan zit u bij Happie helemaal goed. Ongeacht voor welke gelegenheid u ook op zoek bent. Een zakelijk evenement zoals een meeting, bijeenkomst of kerstborrel of een particulier feestje als een bruiloft, verjaardag of jubileum. Happie Catering regelt het allemaal voor u. Ons assortiment is ongelofelijk groot. Van borrelhapjes tot cocktails en van buffetten tot gehele partycatering. We've got it all.

Welke catering kunt u allemaal bestellen in Leiden?

Lunch

Een lunch is een belangrijke maaltijd! Het helpt je de dag door. Daarom geven wij onze lunches altijd dat beetje extra aandacht. Heerlijk, verse afgebakken, broodjes, knisperende salades, heerlijke sappen, vers fruit, smoothies, yoghurt. U hoort het al, alles wat u maar wenst kunnen wij u aanbieden. U kunt kiezen uit onze vooraf opgestelde lunchpakketten of u kiest ervoor om uw lunch geheel zelf samenstellen. Bij ons kan alles!

Borrelhapjes

Wilt u hapjes serveren die echt uniek zijn? Maar dan met een goede prijs kwaliteit verhouding? Dan is dit dé website voor u. Met een groot aanbod aan tongstrelende hapjes vindt u altijd het assortiment dat het beste past bij uw event. Stel uw borrelplank geheel zelf samen. Zo serveert u alleen de hapjes die u en uw gasten echt lekker vinden.

Buffet

Van Spaanse tapas diner tot oer Hollandse stamppot buffeten. We've got it all. Door ons brede aanbod haalt u altijd het buffet in huis dat het beste past bij uw event. Heerlijke vlees, vis en Vega gerechten, samen met een smakelijk soep en een super verse salade; dat zijn de buffetten van Happie. Bent u benieuwd? Bekijk ons aanbod en krijg direct lekkere trek!

BBQ catering

Of de zon nou schijnt of dat het hartje winter is; Een BBQ is dé gangmaker op elk feest. U kunt bij Happie voordelig uw BBQ catering laten regelen in Leiden. Mix & match tussen diverse heerlijke BBQ arrangementen en breidt het uit met extra desserts of heerlijke cocktails. Niets is ons te gek! Wilt u er een echte BBQ-king bij boeken? Geen probleem. Wij verzorgen het van top tot teen. Zelfs de afwas....

Partycatering en meer...

Evenementenorganisatie zit in ons bloed. Na jaren eigen veneu's te hebben geëxploiteerd hebben wij de ervaring opgebouwd om elk event tot een succes te maken. Groot of klein, privé of zakelijk. Bij Happie wordt aan alles gedacht. Heeft u een feestje? Wij doen mee 🙂

Venue's in Leiden

Scheltema

Leiden Scheltema

Scheltema is een indrukwekkend icoon van de industriële geschiedenis van Leiden. Deze prachtige locatie beschikt over meerdere zalen met elk haar eigen uitstraling. Perfect voor bruiloften, zakelijke meetings en feesten en partijen.

Hortus in Leiden

De Hortus zaalverhuur in Leiden

Ga je voor groots en industrieel? Weinig locaties kunnen zich meten met de De hortus! Een prachtige locatie met diverse ruimtes voor elk type event. Zowel binnen in een uniek pand als in de wintertuin. Bekijk hun mogelijkheden hier!

Leukste restaurants in Leiden

Just meet in Leiden

Restaurant Just Meet! Is gehuisvest is één van de mooiste monumentale panden in Leiden. Zoek je geweldig lekkere culinaire gerechten, een kaart met de meest smaakvollen wijnen en een sfeervolle ambiance? Kom een langs bij Just meet!

Rodos good taste in Leiden

Restaurant Rodos Good Taste in Leiden is door Iens & Tripadvisor voor het 5e jaar op rij gekozen tot éen van de top zaken in zijn omgeving. Dat is natuurlijk niet om niks!

Restaurant in leiden in den Doofpot

Restaurant In den Doofpot! De culinaire aanwinst van Leiden. Iets soortgelijks kom je nergens anders tegen. Mensen met passie voor horeca, kwaliteitswijnen en hoogstandjes uit de haute cuisine.