Catering Landsmeer

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Catering in Landsmeer door Happie Delivery

Ons bedrijf is gespecialiseerd in catering voor bedrijven en particulieren en wij kunnen u ook de catering in Landsmeer verzorgen. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u de lunch, borrelhapjes, of een volledige avondmaaltijd verzorgen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kunnen bij langskomen op uw werk met een lunch, of een volledig buffet, of de barbecue bij u thuis verzorgen. Op deze website kunt u veel voorbeelden vinden van wat wij voor u kunnen bereiden, maar bent u naar iets anders op zoek, dan kunnen wij dit vaak alsnog voor u klaarmaken. Wij gebruiken de beste producten, maken heerlijke gerechten en zorgen ervoor dat de maaltijd een groot succes wordt.

Catering in Landsmeer voor groot en klein

Of u nu een klein etentje bij u thuis heeft, of een groot buurtfeest geeft, wij kunnen u helpen. U kunt bij ons gerechten los bestellen vanaf 10 personen, maar wij kunnen ook de gehele catering verzorgen voor een bruiloft. Wij luisteren naar uw wensen en u bepaalt wat er geserveerd gaat worden. Heeft u speciale wensen, zoals vegetarisch eten, of allergieën waar wij rekening mee moeten houden, geef dit dan aan ons door en wij zorgen dat het goed komt.

Een feest voor u en uw gasten

Wanneer u ons inschakelt voor de catering in Landsmeer, dan zorgen wij dat het een feest voor u en uw gasten wordt. Wij ontnemen u de last van het verzorgen van het eten en drinken en onze event manager staat voor u en de gasten klaar. Wij maken heerlijke gerechten voor u klaar, die jong en oud zullen waarderen. Het is ook mogelijk om desserts en dranken bij ons te bestellen. Wij kunnen de heerlijkste desserts voor u maken en hebben verschillende pakketten beschikbaar zoals cocktails, warme dranken en gedestilleerde dranken. Neem contact met ons op voor een offerte en laat u verrassen. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.