Catering Landsmeer

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Landsmeer door Happie Delivery

Ons bedrijf is gespecialiseerd in catering voor bedrijven en particulieren en wij kunnen u ook de catering in Landsmeer verzorgen. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u de lunch, borrelhapjes, of een volledige avondmaaltijd verzorgen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kunnen bij langskomen op uw werk met een lunch, of een volledig buffet, of de barbecue bij u thuis verzorgen. Op deze website kunt u veel voorbeelden vinden van wat wij voor u kunnen bereiden, maar bent u naar iets anders op zoek, dan kunnen wij dit vaak alsnog voor u klaarmaken. Wij gebruiken de beste producten, maken heerlijke gerechten en zorgen ervoor dat de maaltijd een groot succes wordt.

Catering in Landsmeer voor groot en klein

Of u nu een klein etentje bij u thuis heeft, of een groot buurtfeest geeft, wij kunnen u helpen. U kunt bij ons gerechten los bestellen vanaf 10 personen, maar wij kunnen ook de gehele catering verzorgen voor een bruiloft. Wij luisteren naar uw wensen en u bepaalt wat er geserveerd gaat worden. Heeft u speciale wensen, zoals vegetarisch eten, of allergieën waar wij rekening mee moeten houden, geef dit dan aan ons door en wij zorgen dat het goed komt.

Een feest voor u en uw gasten

Wanneer u ons inschakelt voor de catering in Landsmeer, dan zorgen wij dat het een feest voor u en uw gasten wordt. Wij ontnemen u de last van het verzorgen van het eten en drinken en onze event manager staat voor u en de gasten klaar. Wij maken heerlijke gerechten voor u klaar, die jong en oud zullen waarderen. Het is ook mogelijk om desserts en dranken bij ons te bestellen. Wij kunnen de heerlijkste desserts voor u maken en hebben verschillende pakketten beschikbaar zoals cocktails, warme dranken en gedestilleerde dranken. Neem contact met ons op voor een offerte en laat u verrassen. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.