Catering in Laag-Keppel

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Laag-Keppel
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery . Het was prima geregeld. Het personeel was erg enthousiast en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw L. Stallem .

Merci! Het feestje was om van te smullen. De gasten vonden het om nooit te vergeten. Graag tot snel. "

- Mevrouw W. Huijsman .

Ik heeft afgelopen week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw D. Ben Saleh .

Catering in Laag-Keppel regelen doe je simpel op het internet via Happie Delivery!

Die prachtige plaats kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze festiviteiten en een bruisende nachtleven die u op uw vrije dagen kunt meemaken. Met zoveel leuke festiviteiten, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Laag-Keppel. Of u nu zakelijke bijeenkomst host of een prive feestje geeft. Voor de meest zalige maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie.

Maaltijden laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Laag-Keppel. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor heerlijke middagmaaltijden, de meest originele party snacks, de meest tongstrelende diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Ook de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Laag-Keppel nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

De webwinkel van Happie staat bomvol met lekkernijen. Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches regel je bij Happie Catering in Laag-Keppel. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets luxers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse opties boordevol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en heerlijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Laag-Keppel ,kan je wel zeggen. De keuze online is enorm. U vindt van Italiaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Laag-Keppel. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Laag-Keppel. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Laag-Keppel kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de catering koud geleverd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Laag-Keppel bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!