Catering in Kring van Dorth

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4
PARTY-2
DRANK

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. erg enthousiast en professioneel en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Angelus .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De teams waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer U. De Bruijn .

Ons bedrijf heeft verleden week een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw D. Amrani .

Catering in Kring van Dorth regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige stad kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats tal van festivals en een bruisende centrum die u door het jaar heen kunt meemaken. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een traiteur voor hun Catering in Kring van Dorth. Of u nu een zakelijk feestje organiseert of een prive feestje houdt. Voor de meest zalige catering uit uw streek belt u met Happie.

Catering laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Kring van Dorth. Via onze online bestelomgeving heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de allerbeste hapjes, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Kring van Dorth nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in Kring van Dorth. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets uniekers dan een normale middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke sandwiches met roomkaas. Te bestellen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Kring van Dorth ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u uw maaltijden geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Kring van Dorth. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Kring van Dorth. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kring van Dorth kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de catering gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen

Een voorstel op maat

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is. Welke wensen wij ook relingen mee moeten houden, alles is mogelijk! Bijvoorbeeld vegetarisch en vegan? Geen probleem!

 

 • Oud en nieuw
 • Zakenlunches
 • Bruiloften
 • Babyshowers
 • Pasen
 • Buurtfeesten
 • Bedrijfsfeesten
 • Kerst
 • Vaderdag
 • Moederdag
 • Trouwerijen
 • Congressen
 • Condoleances 
 • Jubileum
 • Verjaardag
 • Geboortefeestje
 • "Geslaagd" Gala
 • Pasen & Pinksteren
 • Crewcatering
 • Gewoon omdat het kan!

Nieuw; Picknick Catering!

U ziet hier een afbeelding van een picknick met glazen wijn en knapperige broodjes

Ultiem genieten van een heerlijke picknick Catering in Kring van Dorth met de zon en de natuur om je heen. Zie dan onze Picknick-arrangementen. Ideaal voor een zonnig uitje met vrienden!

Online uw Catering in Kring van Dorth bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!