Catering in Koekange

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Koekange
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Hun medewerkers zijn zeer enthousiast en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Verstheen .

Super bedankt! Het feestje was zeer geslaagd. De teams vonden het super gezellig. We zien jullie snel. "

- Meneer Y. Dekker .

Ons bedrijf had afgelopen week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw D. El Morabet .

Catering in Koekange laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die buitengewone gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo geniet deze plaats tal van festiviteiten en een spetterende centrum die u door het jaar heen kunt meemaken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Koekange. Of u nu zakelijke bijeenkomst houdt of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Koekange. In onze webshop heeft u uw favoriete gerechten snel voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke lunches, de allerbeste party snacks, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Koekange nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

De webshop van Happie staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches regel je bij Happie Catering in Koekange. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets authentiekers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en heerlijke broodjes met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleine feestjes. Heeft u dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Koekange haal je hier. De keuze online is enorm. U vindt van Aziatische maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Koekange. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Koekange. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw catering op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Koekange kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de producten koud bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Koekange bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!