Catering in Kloosterhaar

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Kloosterhaar
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een BBQ-party geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima geregeld. Het team van Happie was zeer aardig en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw N. Kramers .

Thanks dames en heren! Het event was geweldig. Onze feestgangers vonden het super gezellig. Tot volgend jaar. "

- Meneer A. Scholten .

Onze school had van de week een Aziatisch diner bij jullie besteld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer D. Ait Haddou .

Catering in Kloosterhaar laten bezorgen doet heel Nederland simpel online via Happie Delivery!

Deze gezellige stad heeft veel leuks om mee te maken. Zo heeft u in deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat velen zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Kloosterhaar. Of u nu een zakelijk event houdt of een prive feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie.

Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Kloosterhaar. In onze online winkel heeft u uw catering eenvoudig besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor geweldige sandwiches en salades, de meest unieke hapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Kloosterhaar nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Kloosterhaar. Voor een ieder staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een gewone lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en knapperige sandwiches met carpaccio. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Kloosterhaar ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke lekkernijen wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Kloosterhaar. Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Kloosterhaar. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kloosterhaar kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. wilt dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Kloosterhaar bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!