Catering in Kimswerd

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Kimswerd
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. Het team van Happie was erg aardig en professioneel en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer X. Angelus .

Heel erg bedankt! Het feestje was zeer geslaagd. De studenten vonden het super gezellig. Tot volgend jaar. "

- Meneer T. Scholten .

Onze stichting had van de week een Spaans diner bij jullie besteld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer A. Ben Saleh .

Catering in Kimswerd laten leveren doet heel Holland simpel op het web via Happie Delivery!

Die prachtige stad kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats tal van bezienswaardigheden en een gezellige nachtleven die u jaarlijks kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Kimswerd. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek belt u met Happie Delivery.

De beste gerechten bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Kimswerd. Via onze online bestelomgeving heeft u uw catering simpel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de meest unieke hapjes, de meest smakelijke buffetten, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Ook de afwas wordt gedaan. Dat is toch perfect?

Catering in Kimswerd nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Kimswerd. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een alledaagse lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en smakelijke sandwiches met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Kimswerd ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is reuze. U vindt van Hollandse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw catering geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Kimswerd. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Kimswerd. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw producten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kimswerd kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de maaltijden gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Kimswerd bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!