Catering in Kiel-Windeweer

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Kiel-Windeweer
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. Het team van Happie is zeer enthousiast en kundig en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer N. Verstheen .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was om van te smullen. De medewerkers vonden het super gezellig. Graag tot snel. "

- Meneer U. Van der Linden .

Ik had afgelopen week een Mexicaans buffet bij jullie geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer P. El Morabet .

Catering in Kiel-Windeweer regelen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo geniet deze plaats talloze bezienswaardigheden en een bruisende centrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Kiel-Windeweer. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een bruiloft, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Kiel-Windeweer. In onze webshop heeft u uw favoriete gerechten simpel voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de beste hapjes, de meest smaakvolle diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Kiel-Windeweer nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De webwinkel van Happie Delivery Catering staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je regelen Happie Catering in Kiel-Windeweer. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets uniekers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en heerlijke sandwiches met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Kiel-Windeweer ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Kiel-Windeweer. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Kiel-Windeweer. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw maaltijden warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kiel-Windeweer kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de gerechten koud geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Kiel-Windeweer bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!