Catering in Kessel

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Kessel
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een evenement geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Het personeel is zeer vrolijk en professioneel en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Stallem .

Heel erg bedankt! De bedrijfsborrel was geweldig. De gasten vonden het te smakelijk voor woorden. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw T. Bos .

Ons bedrijf had verleden week een Aziatisch diner bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer A. Ait Haddou .

Catering in Kessel laten leveren doet heel Holland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die buitengewone stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo kent deze plaats talloze bezienswaardigheden en een spetterende centrum die u door het jaar heen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Kessel. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek belt u met Happie.

Maaltijden laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Kessel. Via onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige middagmaaltijden, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Kessel nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

De webwinkel van Happie staat helemaal vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Kessel. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u zin in iets uniekers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en smakelijke broodjes met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Kessel ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Aziatische menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Kessel. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Kessel. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw catering op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kessel kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Is het beter dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Kessel bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!