Catering in Kekerdom

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Kekerdom
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een themafeest laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. Hun medewerkers zijn zeer aardig en kundig en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer L. Vogelaar .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De medewerkers waren enorm tevreden. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw T. Jacobs .

Onze stichting heeft afgelopen week een Italiaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw F. Ben Saleh .

Catering in Kekerdom laten bezorgen doet heel Holland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Deze gezellige plaats heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats tal van festiviteiten en een gezellige centrum die u jaarlijks kunt beleven. Met zoveel leuke bezigheden, is het ook niet raar dat velen op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Kekerdom. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje houdt of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste catering uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Kekerdom. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering in een handomdraai geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de meest originele party snacks, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Kekerdom nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

De webshop van Happie Delivery staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Kekerdom. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Ook als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een doorsnee lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide ciabattas met roomkaas. Te reserveren voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Kekerdom haal je hier. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Hollandse menu’s tot saladebuffetten! Tevens, kunt u uw catering geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Kekerdom. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Kekerdom. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw maaltijden warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kekerdom kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de maaltijden gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Kekerdom bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!