Catering in Katwoude

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Katwoude
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement geregeld via Happie Delivery . Het was top georganiseerd. Hun medewerkers zijn erg aardig en professioneel en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Stallem .

Heel erg bedankt! De bedrijfsborrel was fantastisch. De gasten waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw T. Jacobs .

Ik heeft van het weekend een Mexicaans diner bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer A. Ben Saleh .

Catering in Katwoude laten leveren doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke stad biedt altijd wat mee te maken. Zo geniet deze plaats tal van bezienswaardigheden en een spetterende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuke bezigheden, verbaast het u vast niet dat velen op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Katwoude. Of u nu een zakelijk event organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Katwoude. In onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige middagmaaltijden, de allerbeste fingerfood, de meest smakelijke diners en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in Katwoude nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Cateraar Happie Delivery . Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Katwoude. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse menus boordevol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en smakelijke broodjes met roomkaas. Te regelen voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Katwoude haal je hier. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw catering geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Katwoude. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes laten bezorgen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Katwoude. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw gerechten warm laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Katwoude kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koel geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Katwoude bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!