Catering in Kalenberg

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Kalenberg
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het goed georganiseerd. zeer vrolijk en professioneel en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer B. Angelus .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was fantastisch. De teams waren helemaal happy. Graag tot snel. "

- Mevrouw U. Van der Linden .

Ik had afgelopen week een Aziatisch diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw J. Ait Haddou .

Catering in Kalenberg laten bezorgen doe je eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Deze unieke plaats heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo kent deze plaats tal van festiviteiten en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Kalenberg. Of u nu bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de meest zalige gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Kalenberg. Met onze webwinkel heeft u uw catering snel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de beste party hapjes, de meest smakelijke diners, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Kalenberg nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De webwinkel van Happie staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Kalenberg. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een alledaagse lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke broodjes met roomkaas. Te reserveren voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Kalenberg haal je hier. De keuze online is erg groot. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Kalenberg. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes bestellen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Kalenberg. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw catering op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Kalenberg kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de catering koel geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Kalenberg bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!