Catering Kadoelen

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Het was prima geregeld. Het personeel was zeer vrolijk en professioneel en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Verstheen .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was om van te smullen. De gasten waren enorm enthousiast. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw T. Bos .

Ons bedrijf had afgelopen week een Aziatisch diner bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer F. el Yousfi .

Bestel vandaag nog uw catering in Kadoelen

Een goede catering zorgt altijd voor de leukste feestjes. Kies dus voor een goede manier om uw gasten te laten genieten van een heerlijke BBQ of een lopend buffet. Bij de catering in Kadoelen wordt alles voor u geregeld. U hoeft dus niets zelf klaar te zetten en ook het afwassen doen wij graag voor u zodat u weer gast bent op uw eigen feest. Door ons grote assortiment zit er altijd iets tussen dat geschikt is voor uw feestje. Kijk eens op onze website naar het menu. Hier ziet u bijvoorbeeld staan dat u ook desserts kunt bestellen en zelfs een gehele koffietafel met heerlijke taarten en zoete hapjes. Het warme dranken pakket kost vijf euro per persoon. Verschillende soorten koffie en thee worden dan geschonken, zodat uw gasten altijd voldoende keuze hebben.

Informatie over de catering in Kadoelen

Wilt u graag wat meer informatie en een goede prijsopgave? Dan kunt u gratis een offerte aanvragen via de website. Geef ook vooral aan of er mensen in de groep zijn die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten of mensen die een vegetarisch dieet aanhouden. Wij kunnen voor u een passende lunch, borrel of koffietafel regelen. Ook een groot diner is geen enkel probleem, wij zijn namelijk gewend aan cateren voor grote groepen.

Gemakkelijk contact opnemen

Heeft u nog vragen over de catering in Kadoelen? Stel ze dan via ons contactformulier. Bij Happie Delivery helpen wij u snel verder en kunnen we ook het nodige advies geven voor een goede lunch of een onvergetelijk diner. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken, via het telefoonnummer op de website. Bestel snel al het eten en drinken voor een mooi feest. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.

Be Happie!