Catering Kadoelen

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Bestel vandaag nog uw catering in Kadoelen

Een goede catering zorgt altijd voor de leukste feestjes. Kies dus voor een goede manier om uw gasten te laten genieten van een heerlijke BBQ of een lopend buffet. Bij de catering in Kadoelen wordt alles voor u geregeld. U hoeft dus niets zelf klaar te zetten en ook het afwassen doen wij graag voor u zodat u weer gast bent op uw eigen feest. Door ons grote assortiment zit er altijd iets tussen dat geschikt is voor uw feestje. Kijk eens op onze website naar het menu. Hier ziet u bijvoorbeeld staan dat u ook desserts kunt bestellen en zelfs een gehele koffietafel met heerlijke taarten en zoete hapjes. Het warme dranken pakket kost vijf euro per persoon. Verschillende soorten koffie en thee worden dan geschonken, zodat uw gasten altijd voldoende keuze hebben.

Informatie over de catering in Kadoelen

Wilt u graag wat meer informatie en een goede prijsopgave? Dan kunt u gratis een offerte aanvragen via de website. Geef ook vooral aan of er mensen in de groep zijn die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten of mensen die een vegetarisch dieet aanhouden. Wij kunnen voor u een passende lunch, borrel of koffietafel regelen. Ook een groot diner is geen enkel probleem, wij zijn namelijk gewend aan cateren voor grote groepen.

Gemakkelijk contact opnemen

Heeft u nog vragen over de catering in Kadoelen? Stel ze dan via ons contactformulier. Bij Happie Delivery helpen wij u snel verder en kunnen we ook het nodige advies geven voor een goede lunch of een onvergetelijk diner. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken, via het telefoonnummer op de website. Bestel snel al het eten en drinken voor een mooi feest. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.