Catering in Almere

Uw catering in Almere! Lunch, Borrelhapjes, Buffet, BBQ en Cocktails

Bij Happie Delivery Catering laat u de lekkerste borrelhapjes, Lunches, buffetten en BBQ bezorgen! Of u nu een buffet wilt voor een verjaardag of een vergaderlunch. Happie Delivery is van alle markten thuis.

Vegetarische en Veganistische catering is ook mogelijk bij Happie Delivery

 

(Bedrijfs)lunch bestellen in Almere

Bent u op zoek naar een cateraar die lekkerste lunch verzorgt voor uw bedrijf of voor uw feestje, dan zit je bij happie gebakken! Ideaal voor uw feestje, vergadering of bedrijfslunch.
Het assortiment van Happie Delivery Catering is zeer uitgebreid.Wij leveren onze catering in de binnenstad van Almere, maar ook in Haven, Poort, De Vaart, Hout en Almere Buiten.

Lunchbuffet of Belegde Broodjes

Maakt u de keuze voor een lunch buffet, waarbij wij de lunchtafel secuur voor u opstellen of kiest u voor belegde broodjes? Wij kunnen beide voor u regelen. Stel uw lunch geheel zelf samen door broodjes te kiezen, salades, soepen en desserts. Zo heeft u altijd Dé lunch die bij uw bedrijf past.


 

Bestel je favoriete buffet in Almere!

Een goed buffet is geen verkeerd idee, zeker niet voor speciale evenementen of gelegenheden. Of u nu een warm of een koud buffet wilt, het is beide mogelijk. Zoals bijvoorbeeld voor een zakelijk evenement, trouwerij of jubileum. Maar ook bijvoorbeeld als overwerk maaltijd, als u uw hard werkende werknemers wilt verwennen. Wij leveren de buffetten geheel gekoeld en verwarmd bij u af, zetten de buffet tafel zelf op (zodat er niets vergeten wordt), komen de benodigdheden achteraf weer ophalen en wassen alles af. U en uw gasten hoeven dus niets te doen, behalve genieten.


 

BBQ catering in Almere

Onze gerechten worden geheel ambachtelijk bereid in onze professionele cateringskeuken, van sauzen tot marinades en salades. Happie Delivery werkt alleen samen met de beste leveranciers en dat proef je in het vleespakket!  Door dagelijks de beste producten vers te laten leveren proef je de kwaliteit en geniet je extra van jouw BBQ. Vlees en vis worden geleverd in thermoboxen, zodat alles helemaal verse en op de juiste temperatuur bij u aankomt.


 

Borrelhapjes bestellen in Almere

Bij een borrel hoort een hapje en die moet lekker smaken. Wilt u van uw borrel een unieke culinaire ervaring maken of genieten van de tijdloze bitterbal? Happie Delivery Catering denkt graag met u mee. Bestel uw borrelhapjes al vanaf 10 personen online. Lekker en gemakkelijk. Wilt u liever persoonlijk contact. Bel ons en wij denken graag met u mee.


 

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 20:00
  • 7 dagen per week