Catering Ilpendam

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Team Happie Delivery

Onze voordelen
  • Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Geweldige catering in Ilpendam bestellen?

Goede catering is uiteraard heel erg belangrijk. Steeds meer mensen willen een goede maaltijd op tafel kunnen zetten en vooral wanneer u vanuit uw bedrijf de catering wilt verzorgen, is het goed om dit op een professionele manier te regelen. Bij ons kunt u gemakkelijk en snel de juiste catering in Ilpendam regelen. Denk dan bijvoorbeeld aan een heerlijke lunch voor uw zakenpartners of een diner met belangrijke gasten. U krijgt altijd eten van zeer hoge kwaliteit, dus u kunt gerust laten cateren voor een grote groep. Veel mensen gingen u al voor en hebben op deze manier de beste diners, koffietafels en lunches weten te regelen.

Catering in Ilpendam voor uw familiediner

Een leuk diner voor uw familie wordt wat minder gezellig wanneer u de hele avond in de keuken moet staan. Het is dus een goed idee om heerlijk eten te bestellen via de catering in Ilpendam. Bij ons heeft u ook de optie om meteen een gratis offerte aan te vragen, zodat u weet wat de kosten zijn. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen om te horen hoe u kunt bestellen voor mensen met dieetwensen zoals vegetarisch of veganistisch eten.

Bestel uw eten vandaag nog!

Ook voor een gezellige borrel kunt u bij ons terecht. Wij hebben bittergarnituur en heerlijke koude en warme gerechten. Hierdoor heeft u altijd genoeg keuze. Bovendien kunt u ook het drankarrangement erbij bestellen. Dit bestaat bijvoorbeeld uit bier, fris en wijn, maar ook andere dranken behoren tot de mogelijkheden. Wanneer u speciale wensen heeft, of iets niet terug kunt vinden op de website, kunt u altijd even bellen of contact opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag om een onvergetelijke avond te organiseren, met het lekkerste eten en drinken! Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.

MENU
Happie Delivery
Right Menu Icon