Catering in Hulshorst

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Hulshorst
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een evenement geregeld via Happie Delivery Catering. Het was prima georganiseerd. Het team van Happie is erg vrolijk en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Slooten .

Merci! Het event was fantastisch. Onze feestgangers waren helemaal happy. Tot de volgende keer. "

- Meneer E. Postma .

Ik heeft van het weekend een Aziatisch menu bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer G. Idrissi .

Catering in Hulshorst regelen doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Deze unieke stad kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze bezienswaardigheden en een bruisende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt meemaken. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel mensen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Hulshorst. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje host of een prive feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek belt u met Happie.

Hapjes en gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Hulshorst. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de meest unieke party snacks, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Hulshorst nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Hulshorst. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u luxers dan een ordinaire lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en smakelijke sandwiches met zalm. Te regelen voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is allemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Hulshorst ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Aziatische menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw menu helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Hulshorst. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Hulshorst. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw gerechten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Hulshorst kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Hulshorst bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!